dijous, 3 de maig del 2012

El Caminito del Rey-Explicació


L’objectiu del viatje era fer un recorregut que podies apreciar la vista (per fora) un camí molt conegut pels aficionats a la montanya.
Ës un camí molt estret que pot arribar a medir un metre de amplada, penjat de una montanya a 100 metres del terra en unes parets casi verticals.
Tot el recorregut esta sense barana i hi ha llocs on sol pases per una viga.
Han mort moltes persones intentan fer-lo

Es diu: El Caminito del Rey

Actualment esta prohibit accedir-hi i poden haver-hi multes de 6.000 per persona. Per prevenir caigudes has de portar arnes i tot l’equipament, ja que a mig camí está derrumbat i no hi ha tans sols ni la viga i has de pasar per la paret vertical.
Vaja, es recomana no pasar, però nosaltres sol el veuriem desde fora.
Encara que ens agradaria fer-lo, però com fiquen multa...

El seu nom ve de que el rei Alfons XIII que el va fer al 1921 (es va fer al 1905) que el va pasar per la inaguració de la presa de Guadalhorce.

Vem baixar per una cantera on tenies que creuar un riu molt profund i amb poques pedres. Una vegada alla, podies pujar una cantera mes empinada i arribar al final del Camí, ja que al principi s’havia enfonsat. I el meu pare el va fer!!! Tot sencer!!

Aixó es una altra història, ja l'ha explicare mes endavant. Os deixo amb un video que te moltes visites a Youtube. No es meu, es d'un senyor america o ingles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada